Sterk in vakwerk

Nick Janssen dakbedekking en zinkwerk is een bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van dakbedekkingen en zinkwerk.

Het behoort tot de vijfde generatie van dakdekkers waarbij de kennis en ervaring van vader op zoon is overgedragen en wij kunnen dus met recht zeggen specialist te zijn.


Met een gemotiveerd team van gediplomeerde vakmensen met vele jaren ervaring en kennis van producten, brengen wij elk project tot een goed eind. Ons team werkt met veel passie en gedrevenheid aan zowel kleinere als grote projecten. De ontwikkelingen in onze branche staan zeker niet stil, integendeel en om de kwaliteit hoog te houden blijven we ons ontwikkelen op het gebied van methoden, technieken en materialen door training en scholing. Iedere medewerker heeft zijn eigen specifieke dak-specialisme, wij leveren de oplossingen zodat er altijd tevredenheid is bij onze opdrachtgevers.


Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Boxmeer, de gemeentes Nijmegen en Venray. Maar ook daarbuiten zijn we regelmatig te vinden.

In al die jaren hebben we een uitstekende reputatie weten op te bouwen bij particulieren, bedrijven, aannemers en (overheids)instellingen zoals het CWZ (Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis). Onze bestaande klantenkring heeft veel vertrouwen in ons bedrijf en hebben ervaren dat de woorden: vakwerk,  kwaliteit, persoonlijk en servicegericht meer dan woorden zijn. Het feit dat vele klanten ons weer inschakelen voor andere soorten van dak werkzaamheden zegt genoeg.

 

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent !